Over mezelf

Naast het puzzelen & het bouwen (met Lego, Plasticant, …), kon ik als kind uren verhalen lezen, vooral strips. Ik denk dat ik een hele fase overgeslagen ben, want ik ben pas opnieuw beginnen lezen voorjaar 2009, na het overlijden van mijn papa & mentor: over hoe ons denken in elkaar zit, over hoe onze emoties ons -bij momenten- ontzettend uit balans kunnen brengen, over de psychologische aspecten & (de kenmerken van) burn-outs, over de zin van het leven, enzovoort. Sindsdien lees bijna dagelijks en verslind ik jaarlijks ettelijke bladzijden. Op de een of de andere manier brengt het mijn denken tot rust en dit is bijgevolg mijn manier van mediteren. 

 

Wat ik ook wilde zeggen, is dat ik opnieuw tijd & ruimte heb voor vele dingen, waaronder creatief bezig zijn. En dat vind ik geweldig!

 

Ik hoop dat mijn creaties je kunnen inspireren om het zelfde te doen! En, oh ja, heb je een dipje maar geen zin om creatief bezig te zijn? Ga dan naar een tuincentrum: de geur van verse bloemen kan wonderen doen :)

 

Hartelijke groeten,
Nicole Gobin

Benieuwd naar mijn professionele passies?

www.gobinsight.be